Kurs

SKULPTURKURS I OSLO SENTRUM

SKULPTURUNDERVISNING

ved Oslo Kunstakademi

HELGEKURS I SKULPTUR PORTRETT (2 helger)

 

- tidspunkt 9.,10. og 16., 17. februar 2019

 

(lørdager kl. 10-17 og søndager kl. 10-15)

 

Pris kr 4900 inkl. materialer

 

 

Har du lyst å lage skulpturer?

 

På dette kurset lærer du hvordan bygge skulpturer ut fra relativt enkle teknikker. Vi arbeider ut fra keramisk metode, slik at du slipper slitsomme og sølete støpe-prosesser. Skulpturene hules ut. De kan oppbevares uten å brennes, men de fleste velger å brenne dem. Da er de bestandige for både inne og utendørs bruk.

 

Mange opplever at det er vanskelig å komme igang med å lage skulpturer. At det er teknisk komplisert, vanskelig å få tak i materialer og riktig verktøy.

 

Hvis du er nybegynner er målet med kurset at du skal få god forståelse for hvordan du selv kan bygge opp skulpturer hjemme, eller for å gå videre til mer avanserte nivåer innen skulptur. Hvis du kan litt på forhånd, ønsker vi å bringe deg videre, slik at du kan nå lengre fag-teknisk som klassisk figurativ skulptør.

 

Vi arbeider med portrett i 1:1 størrelse. Du kan velge mellom å lage portrett av en samarbeidspartner på kurset, selvportrett, skulpturbyste eller portrett etter foto. Å arbeide fra foto er litt vanskeligere, og krever godt fotomateriale, men det er absolutt mulig. Informasjon om fotogrunnlag får du i forkant av kurset.

 

Kurset er fra nybegynnere til erfarne. Du følges opp med individuell korrektur gjennom hele prosessen. Disse 2 helgene vil også gi deg et godt grunnlag for å bli med i vår Skulpturgruppe (atelierfellesskap med veiledning). http://oslokunstakademi.no/kurs/skulpturkurs/skulpturutdanning.html

Dette kurset går lørdag og søndag over 2 uker (totalt 24 timer inkl. lunchpause midt på dagen ca 45. min)

Kurslærer: Frode Lillesund.

 

Foruten å være en av landets mest anerkjente skulptører som arbeider klassisk figurativ, er Frode Lillesund også utdannet keramikker og har undervist i keramiske teknikker i mange år. Se mer av hans kunstproduksjon her:

http://www.frodelillesund.com/skulptur.html

 

Les mer om undervisningstilbudet ved Oslo Kunstakademi:

http://oslokunstakademi.no/kurs/index.http://oslokunstakademi.no/kurs/skulpturkurs/helgekurs.html

© Copyright Oslo Kunstakademi. All Rights Reserved.